Steun ons en help Nederland vooruit

Campagnecoördinator

Campagneteam

Voor de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 zoeken we een campagnecoördinator voor onze afdeling. Je bent de organisator in de afdeling tot de verkiezingsdagen. Je weet campaigners te mobiliseren voor campagne-acties. Zo werk je aan winst voor D66 bij GR2022.

Wie zoeken we?

  • Een optimistische doener. Iemand die aan de slag wil om met zo veel mogelijke vrijwilligers de beste campagne te voeren.
  • Een organisator. Het is jouw taak om zo veel mogelijk acties en evenementen op te zetten om onze kiezers te mobiliseren.
  • Een motivator. Jij bent precies de persoon die de leden van de vereniging weet op te zwepen en te enthousiasmeren om te helpen met de campagne!

Activeren van mensen
Jouw rol is helder. Je bent niet van de straat af te slaan en laat geen kans voorbij gaan. Je organiseert acties, mobiliseert campaigners en stuurt jouw campagneteam aan. Jouw ogen zijn
gericht op de bal: de beste field campaign in jouw gemeente. Op de uitslagenavond kijk je vol trots naar de campagne en naar jouw uitslag.

Samen met het landelijk campagneteam en het bestuur
Natuurlijk werk je tijdens deze campagne nauw samen met het Landelijk Bureau. Zij nemen je mee in strategie, acties en bieden je de tools voor jouw winnende campagne. Voor de gemeenteraadsverkiezingen werk je nauw samen met de portefeuillehouder campagne uit het bestuur.

Doe je mee?

Download het Kandidaatstellingsformulier campagnecoördinator, vul deze zo compleet mogelijk in en mail het formulier uiterlijk 21 maart 2021 naar secretaris@d66arnhem.nl