Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsborrel 2020

Zaterdag, 11 januari 2020 in Arnhem

Het is alweer bijna december en dat betekent dat de Kerstvakantie voor de deur staat. We willen je hierbij alvast heel fijne feestdagen wensen! Daarnaast willen we je van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie. Deze wordt georganiseerd door D66 Arnhem in samenwerking met D66 Gelderland.

Op zaterdag 11 januari 2020 willen we samen proosten op het nieuwe jaar. Vanaf 16.00 uur ben je welkom in het sfeervolle Musis. Introducées zijn natuurlijk ook welkom. Van hen vragen we een bijdrage van 10 euro.

Om 16.15 uur zullen de voorzitters van D66 Arnhem en D66 Gelderland de nieuwjaarsborrel openen. Daarna hebben wij volop de gelegenheid om met elkaar onze goede en groene voornemens voor 2020 door te nemen.

Ben je nieuw lid van D66? Dan is de nieuwjaarsborrel voor jou de plek om dé partij te leren kennen!

De eerste twee uur van de borrel zijn de drankjes op kosten van de partij. Het derde uur zal op eigen rekening zijn en kun je op een duurzame manier betalen, namelijk met de pin! De hapjes zullen door ons betaald worden.
Je kunt je tot en met 3 januari 2020 voor de nieuwjaarsreceptie aanmelden via het onderstaande formulier. Neem je een introducée mee? Dan kun je de gevraagde bijdrage van 10 euro hier voldoen.

Met vrijzinnige groet,

Bestuur D66 Arnhem
Bestuur D66 Gelderland

Aanmeldformulier 'Nieuwjaarsborrel 2020'

  • Voer een getal tussen 0 en 20 in.
    Vul in met hoeveel D66 leden je komt. Kom je alleen, vul dan een 1 in.
  • Voer een getal tussen 0 en 10 in.
    Introducees zijn van harte welkom op de nieuwjaarsborrel. We rekenen voor hen echter wel een eigen bijdrage van 10 euro per introducee. Deze kan voldaan worden via deze link.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

11 januari

16:00 uur

Musis Sacrum
Velperbinnensingel 15
Arnhem