Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitale Q&A met TK-lid Vera Bergkamp over het wietexperiment

Maandag 6 juli 2020 via Jitsi

Het wietexperiment is voor onze partij een belangrijke coalitieafspraak. Wij D66’ers geloven niet in de war on drugs, maar wel in het reguleren ervan.

UPDATE: De digitale Q&A met TK-lid Vera Bergkamp over het wietexperiment is verplaatst naar maandag 6 juli 2020 om 19:00 uur. Vera is op 29 juni te gast bij het praatprogramma M om 19:00 uur op NPO 1.

Het wietexperiment is voor onze partij een belangrijke coalitieafspraak. Wij D66’ers geloven niet in de war on drugs, maar wel in het reguleren ervan. Daarom vinden we het belangrijk dat het wietexperiment er komt, zodat we kunnen onderzoeken tegen welke dingen we aan zullen lopen als we gaan reguleren. De deelnemende gemeenten zijn al een tijdje bekend, uit Gelderland doen Nijmegen en Arnhem mee. Maar hoe staat het er verder voor?

Onder leiding van Arnhems raadslid Susan van Ommen gaan we hierover in gesprek met Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Zij vertelt ons wat de huidige stand van zaken is, en daarna beantwoordt ze vragen van jullie.

Als je specifieke vragen hebt, mail die dan a.u.b. van tevoren naar susan.vanommen@d66arnhem.nl

Aanmeldformulier 'Digitale Q&A'

  • *N.B.: In lijn met de AVG zal de ingevoerde data worden verwijderd na afloop van het evenement. De data zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden en kan alleen worden ingezien door het bestuur van D66 Arnhem: de lijst met namen zal worden gedeeld met de fractie van D66 Arnhem.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Technisch/praktisch:

  • We gebruiken Jitsi, een privacy proof tool.
  • Zet 5 minuten voor de Q&A start, je pc plus webcam en microfoon aan. Als je nog geen Chrome of Firefox hebt geïnstalleerd, moet je dat eerst even doen (op Explorer werkt het namelijk niet).
  • Na inloggen vul je je naam in. Dat doe je door met je cursor naar rechts te gaan, op de 3 puntjes te klikken en als je dan bovenaan op ‘me’ klikt, kun je je naam invullen.
  • Als je met je cursor naar links gaat, kun je door op het handje te klikken aangeven dat je wat wil zeggen. Susan geeft je dan het woord.

 

6 juli

19:00 uur