Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-café ‘Op die fiets’

Woensdag, 17 januari 2018 in Arnhem

Op woensdag 17 januari organiseert D66 Arnhem een thema-café over snelfietsroutes, fietsen en stedelijke mobiliteit. Bij huidige mobiliteitsvraagstukken verschuift de aandacht steeds meer van de auto richting alternatieve vervoersvormen zoals de fiets, OV of te voet.

De activiteit inloop is vanaf 19:00 uur in Arnhem Zuid bij Zorgboerderij De Kroon (Randweg 2, Arnhem). Hier ontvangen we de deelnemers met koffie of thee en starten we de activiteit met een korte introductiefilm over creatieve en pragmatische fietsideeën uit Kopenhagen.

Vanaf de zorgboerderij vertrekken we rond 19:45 uur per fiets richting het centrum van Arnhem. We zullen verschillende snelfietsroutes volgen en onderweg kort stilstaan op verschillende locaties.

Omstreeks 20:45 uur zullen we aankomen bij de Jansplaats 12 (D66 Campagnewinkel). Hier zullen we naar aanleiding van de film en de fietsroute een interactieve paneldiscussie houden met Michiel Scheffer (gedeputeerde provincie Gelderland), Hans de Vroome (raadslid D66) en Alex Mulders (deskundige mobiliteit).

We zullen de avond afsluiten met een borrel bij ’t Taphuys. De organisatie zorgt voor hapjes, drankjes zijn voor eigen rekening.

We gaan er van uit dat je met je eigen fiets komt met werkende verlichting. Heb je geen fiets tot je beschikking, neem dan contact op met de activiteitencommissie (activiteiten@d66arnhem.nl).

Deze activiteit is voor leden én niet-leden van D66. Deelname is gratis.

17 januari

19:00 uur

Start: Zorgboerderij De Kroon, Randweg 2, Arnhem
Debat: D66 Campagnewinkel, Jansplaats 12, Arnhem
Borrel: ’t Taphuys, Jansplein 56, Arnhem