Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitale AAV en presentatie programma en kandidaten

Vrijdag, 3 december 2021 via Zoom

In plaats van de vrijdagmiddagborrel op 3 december een mini-AAV en de presentatie van het definitieve verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing 2022.

Helaas dwingen de coronamaatregelen er toe om de bijeenkomst digitaal te houden. Het belang van het moment is er echter niet minder om! De afdeling maakt zich klaar voor verkiezingsjaar 2022, en we hebben een definitieve kandidatenlijst en een definitief verkiezingsprogramma hebben. Een feestelijk moment waar we even stil bij moeten staan!

Agenda en stukken

Tijdens de algemene afdelingsvergaderingen wordt op democratische wijze, door de leden, gestemd over aangelegenheden binnen de afdeling. Bovendien doet de fractie van D66 Arnhem met enige regelmaat verslag van hun werkzaamheden in de gemeenteraad. Ledenvergaderingen zijn openbaar, maar alleen leden van de afdeling hebben tijdens de vergadering stemrecht.

Op de agenda van de AAV staat voornamelijk de concept-begroting voor 2022. Daarnaast is de termijn van beide leden van de Kascontrolecommissie Maarten Venhoek en Mattijs Loor, afgelopen. Zij stellen zich beiden herverkiesbaar voor een nieuwe termijn. Mocht iemand willen meedingen naar de positie dan leest u daar meer over in de vacature tekst.

Zelf iets indienen (inzenden uiterlijk 26 november)

 

Aanmelden voor de digitale afdelingsvergadering

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 december

20:30 uur

Digitaal via Zoom