Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

AAV en Kick-off verkiezingsprogramma

Maandag, 12 april 2021 via Zoom

Op maandag 12 april organiseert het bestuur weer een afdelingsvergadering, gecombineerd met de Kick-off voor het verkiezingsprogramma GR2022.

Tijdens de algemene afdelingsvergaderingen wordt op democratische wijze, door de leden, gestemd over aangelegenheden binnen de afdeling. Bovendien doet de fractie van D66 Arnhem met enige regelmaat verslag van hun werkzaamheden in de gemeenteraad. Ledenvergaderingen zijn openbaar, maar alleen leden van de afdeling hebben tijdens de vergadering stemrecht.

Kick-off Verkiezingsprogramma GR 2022

Na de AAV gaan we om 20:30 uur door met de kick-off van het proces om te komen tot een verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022.

We laten ons bij de start inspireren door Daan Zandbelt, Architect-stedenbouwkundige en voormalig lid van het College van Rijksadviseurs voor de Leefomgeving. Hij is de geestelijk vader van het Panorama Nederland, waarin voor Nederland de toekomstige uitdagingen geschetst worden voor de inrichting van Nederland. Hij zal ons meenemen in die uitdagingen en deze ook vertalen naar Arnhem.

Na de inspiratie gaan we in groepen uiteen, onder leiding van de nieuwe leden van de Verkiezingsprogrammacommissie. We spreken dan met elkaar over hoe het Arnhem van de Toekomst eruit moet zien.

Agenda en stukken

Zelf iets indienen (inzenden uiterlijk 5 april)

Aanmelden voor de AAV en Kick-off verkiezingsprogramma

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

12 april

19:30 uur

Online via Zoom