Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 4 november 2021

Advieslijst GR22 bekend

Leden van D66 Arnhem konden zich tot en met 1 oktober kandideren voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De Verkiezingscommissie (VC) heeft vervolgens gecontroleerd of de kandidaten aan de gestelde vereisten voldeden. Hierna heeft de Lijstadviescommissie (LAC) gesprekken gevoerd met de kandidaten, waarna een advieslijst is opgesteld. Het is nu aan de leden om de kandidatenlijst vast te stellen. Op 5 november zullen de kandidaten zich presenteren tijdens de speciale verkiezings-Vrijdagmiddagborrel. Niet lang hierna zal de e-voting geopend worden, de leden ontvangen hierover nog een nieuwsbrief.

Lijstadvies:

 1. Mattijs Loor (reeds gekozen als lijsttrekker)
 2. Suzan Kemperman
 3. Joris Brandts
 4. Wimer Heemskerk
 5. Hans de Vroome
 6. Meryem Güngör
 7. Jorick Messink
 8. Carolien Zwijnepoel
 9. Irfan Mohemmedamin
 10. Pelle Steigenga
 11. Ilco Bräuer
 12. Santi Soumpholphakdy
 13. Bosz Kempink
 14. Rogier Dikker
 15. Sebastiaan van der Lubbe
 16. Teun Donk
 17. Patrick van Iperen