Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 20 september 2021

D66 Arnhem presenteert concept-verkiezingsprogramma GR2022

Op 20 september presenteerde het bestuur van D66 Arnhem het concept-verkiezingsprogramma ‘Bouwen aan een mooier Arnhem’. Bouwen aan een mooier Arnhem, dat is waar we D66 de komende 4 jaar de schouders onder willen zetten. Het bestuur hoopt met de inhoud uit het programma daar flinke stappen in te zetten, en de steun van vele Arnhemmers te krijgen bij de verkiezingen in maart 2022.

Het concept is tot stand gekomen op basis van een intensief samenspel tussen de Verkiezingsprogrammacommissie (VPC), de leden, vele stakeholders in de stad, het bestuur en de fractie. De komende weken kunnen leden nog wijzigingsvoorstellen doen. Daarna stemmen de leden over het conceptprogramma en de wijzigingsvoorstellen in een ledenvergadering op 25 oktober. Na deze vergadering zal de definitieve versie van het programma gepresenteerd worden.

Bouwen aan een mooier Arnhem | Concept verkiezingsprogramma D66 Arnhem 2022-2026