Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 juni 2021

VPC input-avonden: Leden praten mee over het verkiezingsprogramma

In vier digitale input-avonden kunnen leden meepraten over verschillende thema’s voor het verkiezingsprogramma.

De verkiezingsprogrammacommissie (VPC) van D66 Arnhem organiseert  vier digitale ledenbijeenkomsten. In deze sessies kun je meepraten over verschillende thema’s. De ideeën en suggesties dienen als input voor het concept – verkiezingsprogramma dat eind augustus aan het bestuur wordt overhandigd.

  • Donderdag 17 juni: Zorg, sport, onderwijs en sociaal domein
  • Donderdag 24 juni: Wonen, openbare ruimte, energie, afval en groen
  • Dinsdag 6 juli: Wonen, werken, binnenstad, mobiliteit
  • Maandag 12 juli: Cultuur, inclusiviteit & Transparant Bestuur

Inschrijven kan voor zo veel bijeenkomsten als je wilt. Wil je meedenken over een van de onderstaande thema’s, maar kun je niet aansluiten tijdens de sessie? Dan is het ook mogelijk om tekstvoorstellen te doen of in gesprek te gaan met de VPC. Neem hiervoor contact op via programmacommissie@d66arnhem.nl