Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 17 juni 2020

Patrick van Iperen raadslid voor D66 Arnhem

Op woensdag 17 juni is Patrick van Iperen geïnstalleerd als nieuwste raadslid voor D66 Arnhem. Patrick was in 2018 de jongste op de kieslijst van D66 Arnhem. Eerder was hij al fractievolger en verving hij Susan van Ommen tijdens haar ziekteverlof. Hij neemt de plek in die vrij kwam na het vertrek van Sjoerd Dijk. 

Patrick van Iperen (1990) studeerde politicologie en is beleidsadviseur sport bij de gemeente Veenendaal. Hij is lid geworden omdat D66 zich inzet voor kansen voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, afkomst, beperking, geslacht, seksuele oriëntatie, genderidentiteit of huidskleur.

Onderwerpen en wijken

Patrick behandelt binnen de D66-fractie de onderwerpen participatie, sociale zaken, sport, volksgezondheid, en werkgelegenheid. Daarnaast wordt hij contactpersoon voor het dorp Elden en de wijken De Laar, Elderveld en Schuytgraaf.