Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 14 april 2020

Online vragenuur D66 fractie op 17 april

We houden afstand, blijven thuis, werken door. We maken offers, maar laten de democratie niet lijden onder de coronacrisis. De raadsleden van D66 Arnhem verplaatsen hun volksvertegenwoordigend werk naar het internet en houden een online vragenuur.

Online vragenuur

Op vrijdag 17 april tussen 17:00 en 18:00 uur zit de fractie voor je klaar. De fractie begint met een korte update over de Arnhemse situatie en daarna kun je al je vragen stellen. Voor een orderlijk verloop van het vragenuur is het handig vragen vooraf al te mailen naar susan.vanommen@d66arnhem.nl. Gemailde vragen komen gegarandeerd aan bod.

We zien je graag bij het eerste online vragenuur!
Vrijdag 17 april, van 17:00 tot 18:00 uur
https://meet.jit.si/VragenuurFractieD66Arnhem

Privacy proof

Het vragenuur is een open groepsvergadering met Jitsi, een open source en privacy proof programma. Het werkt op iedere* laptop en pc met webcam/microfoon. Op je tablet of smartphone kun je ook meedoen via de app Jitsi Meet (Android, Apple). Deelnemen kan heel makkelijk via de link: https://meet.jit.si/VragenuurFractieD66Arnhem.

*: Met een andere webbrowser dan Microsoft Explorer (bijvoorbeeld Chrome of Firefox).