Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 30 april 2020

Activiteiten in tijden van corona

Op 1 maart trapten we de masterclassreeks 2020 af met een inleiding in ons gedachtegoed. Jan Paternotte (Tweede Kamer) interviewde Daniel Boomsma, schrijver van het boek ‘De sociaal-liberale canon’. Hierna zou de masterclassreeks verder gaan met allerlei politieke vaardigheidstrainingen, maar corona bracht hier helaas verandering in. Het bestuur heeft de rest van de masterclasses moeten opschorten tot nader orde.

Superjammer, vond fractielid Susan van Ommen. Ze besloot om maar liefst twee online debattrainingen te ontwikkelen; eentje voor beginners en eentje voor de wat meer ervaren debaters. De trainingen zijn een combinatie van theorie en daadwerkelijk debatteren. Ook online kan dat prima, zo bleek. De masterclassdeelnemers waren degenen die als eerste mochten meedoen en de ervaringen waren zo positief, dat we de trainingen nu nogmaals aanbieden aan al onze leden. Op 15 mei is de basistraining en op 23 mei de verdiepende. Wil je meedoen? Mail dan naar susan.vanommen@d66arnhem.nl en geef daarbij duidelijk aan voor welke van de twee trainingen je je opgeeft. Doe dit zsm, want vol=vol! Bij genoeg animo plannen we extra trainingen in.