Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 9 december 2019

Raadslid Susan van Ommen tijdelijk vervangen

Recent heeft Susan van Ommen aangegeven haar functie als raadslid om gezondheidsredenen voor langere tijd niet te kunnen vervullen.

D66 betreurt het zeer Susan van Ommen te moeten missen. Gelet op de langere duur van afwezigheid zal Patrick van Iperen haar op grond van de Kieswet vervangen. Het betreft een tijdelijke vervanging voor een periode van vooralsnog 16 weken.

Patrick van Iperen was zevende op de kieslijst van D66 Arnhem in 2018. Hij is beleidsadviseur bij de gemeente Veenendaal. Na zijn studie politicologie is hij lid geworden van D66. Omdat D66 zich inzet voor kansen voor iedereen, ongeacht achtergrond, afkomst, beperking, geslacht, seksuele ori├źntatie, genderidentiteit of huidskleur.

De be├źdiging van Patrick van Iperen tot raadslid zal plaatsvinden op woensdag 11 december 2019 in het stadhuis van Arnhem. Binnen de D66 fractie zal hij verantwoordelijk zijn voor de portefeuilles Veiligheid, Diversiteit en integratie, Communicatie en Burgerparticipatie.

Wij wensen Susan van Ommen een voorspoedig herstel.