Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 29 juni 2018

Wat hebben we nog te zeggen? – debat over de democratie

Wat hebben we nog te zeggen? – debat over de democratie

Maandag 9 juli 2018 – 19.30-21.45 uur

Balkonzaal Musis
Velperbinnensingel 15
Arnhem

Op maandag 9 juli organiseren D66 Arnhem, Rijk van Nijmegen, Renkum en Jonge Democraten Arnhem/Nijmegen een debat over democratie anno 2018. Wat hebben we, als inwoner en als democraat, nog te zeggen? Met als sprekers Jan Terlouw, Boris van der Ham (Opfrissing), Kevin Brongers (Landelijk voorzitter Jonge Democraten), Henk Beerten (Landelijk bestuur D66) en Rob Jetten (Tweede Kamerlid D66).

Na een korte introductie gaan we met elkaar in debat over de ideeën die wij als democraten hebben over de democratie. Hoe kunnen we zorgen voor goede inspraak van de burgers? Hoe kunnen we zorgen voor dat er naar ons als burgers geluisterd wordt en hoe kunnen we de betrokkenheid van burgers bij de politiek verhogen? Hoe geven wij onze interne partijdemocratie vorm?

We ontvangen je graag op maandag 9 juli vanaf 19.30 uur in de Balkonzaal van Musis in Arnhem. Om 20:00 uur begint het debat met een opening door Boris van der Ham. We verwachten het debat rond 21.45 uur af te ronden. Aansluitend is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten bij JANS.

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, werken we met een ticketsysteem. Gratis tickets zijn te registreren via http://d66arnhem.fikket.nl/event/wat-hebben-we-nog-te-zeggen-debat-over-de-democratie.