Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 maart 2018

Duizenden Arnhemmers kiezen voor D66

De verkiezingen zijn voorbij, de stemmen zijn geteld. Uw stem telde mee. Duizenden Arnhemmers stemden op D66. Hartelijk dank daarvoor! Samen maakte u D66 met vijf zetels de derde partij van Arnhem!

Hoewel we het bizar grote succes van 2014 niet geëvenaard hebben, is dit toch de op één na beste uitslag in 20 jaar. Daar zijn we trots op. Ook de nieuwe D66-fractie richt zich zoals altijd op de toekomst van Arnhem. Op goed onderwijs, goed werk en een goed klimaat voor iedereen.

Een speciaal woord van dank gaat naar de vele vrijwilligers die hebben geholpen in de campagne. En in het bijzonder voor campagnecoördinator Sytze Loor, die zich vrijwel letterlijk dag en nacht heeft ingespannen voor een fantastische lokale campagne.