Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 februari 2018

Jan Terlouw over ‘een leefbare stad voor onze kinderen’

Op woensdag 28 februari is Jan Terlouw te gast in Rozet. Hij zal de Arnhemmers toespreken over de noodzaak om ons nu, meer dan ooit, in te zetten voor een leefbare, duurzame stad. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door D66 Arnhem en Rozet. De inloop is vanaf 19:00 uur en de start is om 19:30 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er koffie en thee.

Jan Terlouw zal vertellen over zijn ideeën over duurzaamheid, de samenleving en de toekomst. Ook zal hij een vertaling maken naar lokale, Arnhemse thema’s. Na afloop zal hij met de kandidaten van D66 Arnhem en inwoners in gesprek gaan over de toekomst van Arnhem. Uiteraard is er volop ruimte voor vragen en discussie.

Het belooft een bijzondere en drukke avond te worden. Wacht daarom niet te lang met je aan te melden. Kom vooral op tijd, zodat je verzekerd bent van een zitplaats. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via d66arnhem.nl/terlouw.