Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 24 december 2017

Nieuwjaarsborrel 2018

Op zondag 14 januari 2018, precies 66 dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, luidt D66 Arnhem het nieuwe jaar in. We combineren de Nieuwjaarsborrel met de aftrap van de campagne voor GR2018 en de officiële opening van onze campagnewinkel aan de Jansplaats.

Op onze Nieuwjaarsborrel trappen we de campagne af met de officiële opening van onze campagnewinkel. Met vele prominenten, een campagne-veiling en natuurlijk een hapje en een drankje. Trap samen met D66 dit verkiezingsjaar af!

Nieuwjaarsborrel 2018

Je bent zondag 14 januari welkom vanaf 16:00 uur. Om 16:30 uur volgt de officiële opening van de campagnewinkel. Aansluitend trappen we de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. De toegang is gratis, maar er is maar beperkt ruimte. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Campagne-veiling

Bij deze Nieuwjaarsborrel houden we ook een veiling ten behoeve van de campagne. Diverse leuke activiteiten en producten gaan onder de hamer, waaronder een deel van de inrichting van de campagnewinkel. Mocht je zelf mooie veilingkavels willen inbrengen, mail dan even naar campagne@d66arnhem.nl. Met jullie bijdrage kunnen we een nog betere campagne voeren!

Het bestuur, de fractie en alle kandidaten op de lijst wensen u fijne feestdagen, en tot 14 januari!