Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 18 juli 2009

Jan de Wit lijsttrekker D66 afdeling Arnhem

De ledenvergadering van D66 heeft Jan de Wit gekozen tot lijsttrekker van D66 voor de verkiezingen van de Gemeenteraad in maart 2010.

Jan de Wit is bekend binnen D66 en in Arnhem en heeft binnen de politiek en in onze Arnhemse samenleving zijn sporen verdient. Jan is penningmeester geweest van D66, campagne coördinator, steunfractielid en fractievoorzitter / raadslid vanaf 2005. Hij is actief ondernemer in onze binnenstad.

Jan de Wit is een zeer ervaren lid in de Gemeenteraad; hij is inhoudelijk gedreven en maatschappelijk geëngageerd. Jan is een uitstekende vertegenwoordiger van het D66 gedachtengoed; vertouwen op de kracht van mensen en grensoverschrijdend denken en handelen. Jan staat voor duurzaamheid, voor onderwijs, cultuur en een open sociale samenleving met aandacht voor de volgende generaties.

De algemene ledenvergadering van D66 is verheugd dat Jan de Wit onze lijst zal aanvoeren.